Esta tem sido uma semana bem gulosa aqui pelo blog, mas como sabem a pastelaria é uma das minhas grandes paixões, por isso estou sempre contente quando preparo um bolo. Desta vez a estrela é o creme e não o bolo em si, afinal atrás de um grande bolo há sempre um grande creme!
I feel I owe you guys some kind of explanation after all this week as all about sweets, as you might noticed pastry is one of my biggest passion and I always have a great time around baking. Every cake needs the perfect frosting to match, it really can make or break it and this one is fresh, creamy and not too sweet, just sweet enough!
200gr queijo crème
400gr framboesas
600gr chantilly
1 colher de chá vinagre balsâmico
2 colheres de sopa de açúcar
Ingredients:
200gr cream cheese
400gr raspberries
600gr chantilly
1 teaspoon balsamic vinager
2 tablespoons sugar
200gr cream cheese
400gr raspberries
600gr chantilly
1 teaspoon balsamic vinager
2 tablespoons sugar
Preparação:
1-Num tachinho colocar as framboesas, o vinagre e o açúcar cozinhar durante 10 minutos ou até levantar fervura. Retirar do lume, reduzir a puré e deixar arrefecer. 2-Misturar o puré frio com o queijo creme e o chantilly. Está pronto a usar.
Method: 1-Bring to medium heat a sauce pan with the raspberries, the vinegar and the sugar, when it reaches boiling point turn it off, purée it and let it cool down completely.
2-Mix the purée with the cream cheese and the Chantilly, It’s ready to frost.
2-Mix the purée with the cream cheese and the Chantilly, It’s ready to frost.
Que maravilha!
ResponderEliminarOptima sugestão!
ResponderEliminarhttp://deaprendizachef.blogspot.pt/
Adorei, Ana. Tenho de experimentar, agora que vêm dias mais próprios para estes sabores frescos ;)
ResponderEliminarBeijos
Teresa