So far my time here has been such a great experience, every day I learn something new, on the classroom, on the boulangerie or simply by walking around on the streets. Although my time on the boulangerie it´s ending (soon I will start staging in another place) I feel really fortunate to learn so much with Chef Matteo, he taught me new recipes, new procedures and new ways to look at baking and pastry. Even though some of this information might sound obvious it is very important to achieve the perfect result.
*Respeitar sempre os tempos
*Menos açúcar mais sabor
*As mãos são o melhor instrumento
*Experimentar e inovar constantemente
*Brincar com diferentes farinhas
*Usar os melhores ingredientes
*Be aware of the timings
*Less sugar more flavor
*Our hands are the best mixer we will ever encountered
*Push forward to innovation and experimenting
*Play with different flours
*Always use the best ingredients
Boas dicas :) *
ResponderEliminarObrigada pelas dicas... às vezes são os pormenores que fazem o sucesso dos pratos!
ResponderEliminarBjs
Excelentes dicas!
ResponderEliminarBeijitos*
que experiência magnifica a tua :))
ResponderEliminarDeve estar a ser uma experiência super enriquecedora. Aproveita cada minuto, tenta absorver cada segundo e cá fico a espera das receitas que já deves andar a magicar com tudo aquilo que já aprendeste e que ainda iras aprender.
ResponderEliminarBeijinhos
boas dicas, e tem tudo um aspecto delicioso. deve estar a ser mesmo uma experiência maravilhosa,:)
ResponderEliminarQue bom Ana! Deves estar a viver um verdadeiro sonho. ;)
ResponderEliminarQue inveja (da boa) que eu tenho de ti.
Aproveita e boa continuação. ;)
Beijinho.
Maravilhoso!
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