4.7.16

Brownies de chocolate branco com “swirl” de chocolate/White chocolate swirl brownies
























































Acredito que já tenham pesquisado por essa Internet fora receitas de brownies saudáveis, também já o fiz e encontrei coisas deliciosas. Lamento informar que esta não é uma dessas receitas, deliciosos são seguramente, saudáveis nem por isso. Sinto algum pudor em partilhar uma coisa tão boa (sim, são realmente bons) mas com algumas calorias nesta altura do ano. Para quem gosta de viver no limite e não está propriamente a contar calorias estes brownies são para vocês, vão valer a pena!

I can imagine you probably have searched throughout the internet healthy brownies recipes; I have done it to and found delicious ones. Sorry to inform this is not one of those recipes, they are truly very delicious but not healthy in the common perspective. I’m a tiny bit weird sharing such an indulgent (yes there are really amazing) recipe during beach season. For those who don´t care about that stuff try these brownies out, you won’t regret it!


Ingredientes:
250gr açúcar
250gr manteiga
4 ovos
150gr chocolate branco
200gr farinha
50gr chocolate negro


Ingredients:
250gr sugar
250gr butter
4 eggs
150gr white chocolate
200gr flour
50gr dark chocolate




























































Preparação:
1-Derreter em banho-maria o chocolate branco com a manteiga.
2- Bater os ovos com o açúcar por alguns minutos, lentamente, adicionar o chocolate branco derretido e misture. Por fim envolver a farinha
3-Colocara massa numa forma de bolo rectangular forrada com papel vegetal.
Noutro banho-maria derreter o chocolate negro e verta sobre a massa.
4-Coza no forno pré-aquecido a 200 ° C durante 20 minutos


Method:
1-Bring to a double boiler the butter and the white chocolate, stir until is well melted.
2-Whisk the eggs with the sugar for a couple of minutes, slowly add the melted white chocolate and mix it all together. Add the flour and combine.
3-Transfer the batter into a rectangular cake tin lined with baking paper.
In another double boiler melt the dark chocolate and swirl it on top of the batter.
4-Bake in a pre-heated oven at 200ºc for 20 minutes




2 comentários:

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