I heard that there is a restaurant in the United States that all dishes served from starters, main courses, desserts and even beverages, are made up of breakfast cereal. To me this sound like me kind of place because I just love breakfast cereal. However, now as an adult I try to run away from the sugary and artificial ones. So I prefer to eat granola and muesli instead, apparently they are much healthier and great to mix with fruit and dairy products.
Ingredientes (para 4 a 6 doses):
6 peras
150gr de muesli
50gr de manteiga
2 colheres de sopa de farinha
6 peras
150gr de muesli
50gr de manteiga
2 colheres de sopa de farinha
1colher de sopa de açúcar
1-Descasque as peras e parta-as em pedaços. Coloque os pedaços numa tarteira ou tabuleiro pequeno (próprio para ir ao forno).
2-Triture o muesli até ficar reduzido a uma espécie de farinha. Numa taça coloque todos os restantes ingredientes, com as mãos amasse até obter uma pasta esmigalhada.
3-Coloque o preparado sobre as peras e leve ao forno pré-aquecido a 190ºC entre 15 a 20 minutos.
***
*Sugestão: Acompanhe o crumble com natas batidas, iogurte grego, gelado ou compotas.
*Suggestion: serve the crumble with whipped cream, greek yogurt, ice cream or jam.
Ingredients (4 to 6 portions):
6 pears
150gr muesli
50gr butter
150gr muesli
50gr butter
1colher tablespoons sugar
2 tablespoons all-purposed flour
2 tablespoons all-purposed flour
Method:
1-Peel the pears and cut them into pieces. Place the pieces on a pie tin or small baking tray.
2-Blens the muesli until reduced to a powder like form. In a bowl place all remaining ingredients, knead with your finger.
3-Place the mixture into the pears and bake in preheated oven at 190 º C between 15 to 20 minutes
2-Blens the muesli until reduced to a powder like form. In a bowl place all remaining ingredients, knead with your finger.
3-Place the mixture into the pears and bake in preheated oven at 190 º C between 15 to 20 minutes
*Suggestion: serve the crumble with whipped cream, greek yogurt, ice cream or jam.
ficou uma bela sobremesa :)
ResponderEliminarbeijinhos,
Addicted
http://cookaddiction.blogspot.pt/
Olá.
ResponderEliminarPostagem divulgada no Portal Teia.
Até mais
obrigada!
Eliminaruma ideia muito original a desse restaurante :) eu fico-me pelo teu crumble hmmm deve ser delicioso :) beijinhos
ResponderEliminarE foi uma excelente opção, Ana, porque ficou com um aspecto tentador e delicioso.
ResponderEliminarTambém gosto assim de cereais misturados com iogurte ou leite.
Beijinhos
Uma delicia de crumble.
ResponderEliminarAdoro
Bjs
http://come-bebe-sorri-e-ama.blogspot.com
Hum... que delicia que devem ser!
ResponderEliminarDesde já parabéns pelo blog! Do que tenho visto, gostei muito. ;)
ResponderEliminarPor incrível que pareça nunca fiz, nem provei crumble... É daquelas coisas que nem eu sei dizer porque...
Mas deve ser delicioso... acabadinho de sair de forno... que delicia!!
Jota
http://searchncook.blogspot.pt/
Nhamiii deve ser uma delícia ;)
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